Malou Aamund er et fint valg som MUDP-formand

Malou Aamund er et fint valg som MUDP-formand

Dansk Miljøteknologi glæder sig til samarbejdet med Malou Aamund, der bliver ny formand for MUDP’s bestyrelse

Malou Aamund er det helt rigtige valg som ny MUDP-formand. Det mener Jørn Jespersen, der er direktør i Dansk Miljøteknologi og medlem af MUDP-bestyrelsen.

– Malou Aamund har både erfaring fra erhvervslivet og fra politik, og det er en uvurderlig kombination til den position. Så jeg er helt sikker på, at Malou Aamund kan bidrage til, at vi får et velfungerende MUDP-program, der skaber vækst og nye arbejdspladser over hele landet, siger Jørn Jespersen.

Han tilføjer, at det er ekstra positivt, at Malou Aamund har en fortid som forskningsordfører for Venstre og er aktiv erhvervskvinde, der har arbejdet meget med IT og digitalisering, så hun kender området. Han forventer også, at Malou Aamund med sit indgående kendskab til erhvervslivet kan være med til at sætte de helt rigtige rammer for MUDP-programmet.

– Jeg håber, at MUDP-programmet med Malou Aamund i spidsen får det stabile og langsigtede perspektiv, som de miljøteknologiske virksomheder ønsker, og gør dem endnu mere villige til at investere i fremtidens teknologiske løsninger, siger Jørn Jespersen.

 

Om Dansk Miljøteknologi:
Dansk Miljøteknologi er en interesseorganisation, der samler og organiserer den miljøteknologiske branche. Vi har cirka 85 store og små medlemmer over hele landet, heriblandt Danfoss, Grundfos og Haldor Topsøe. Branchen producerer løsninger som sikrer, rent vand, ren luft og ren jord, og den beskæftiger 30.000 personer og eksporterer for 30 milliarder kroner om året.

Dansk Miljøteknologi arbejder for et Danmark, der går i front med nye avancerede løsninger på globale miljøproblemer gennem en moderne og fremsynet miljøpolitik og forskning i verdensklasse.

For yderligere information kontakt direktør Jørn Jespersen: 2149 1383