Dansk Miljøteknologis Topmøde 2018

Dansk Miljøteknologis Topmøde 2018

Tirsdag den 30. januar holdt Dansk Miljøteknologi sit årlige Topmøde for den miljøteknologiske sektor. FORCE Technology i Brøndby var vært.

På mødet deltog mere end 100 deltagere fra virksomheder, organisationer og myndigheder. Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen deltog på mødet, lyttede til cases og svarede på spørgsmål i plenum.

Venstres og Socialdemokratiets miljøordførere (Erling Bonnesen og Christian Rabjerg Madsen) deltog i en politisk debat om udvikling af miljøteknologi, renere luft og håndtering af jordforureninger.

Dansk Miljøteknologi præsentererede en ny fortælling om sektorens betydning for vækst og beskæftigelse i Danmark, og politisk kommentator Søs Marie Serup kom og gav en analyse af det politiske landskab og vurderede på mulighederne for at fremme grøn omstilling på den politiske dagsorden.

Endelig var der 9 sessioner med fokus på aktuelle miljøteknologiske sager om – det miljøteknologiske landbrug, luftvisionen, luftforureningens konsekvenser, forsyningsstrategien, cirkulær økonomi, jordforurening, drikkevand, klimatilpasning og energineutralitet i vandsektoren.